Buurtbewoners

Beste buren van het NYMA terrein,

Tijdens Hemelvaart organiseren wij vanuit Subcultuur en Het Zusje van Debbie gezamenlijk twee evenementen op het NYMA terrein Deze vinden plaats op donderdag 9 en zaterdag 11 mei. Middels deze brief willen we u graag wat extra informatie geven.

Wie zijn Subcultuur en Het Zusje van Debbie?
Zowel Subcultuur als Het Zusje van Debbie zijn Nijmeegse partijen die al ruim 10 jaar evenementen organiseren in Nijmegen. Subcultuur richt zich op dance met evenementen in Doornroosje, de Lindenberg en is onder meer organisator van Het Nest Festival in het Goffertpark. Het Zusje van Debbie organiseert dansbare feestjes waarbij alles tussen pop en disco in voorbij komt. Dit doet ze tijdens haar eigen edities op de Vasim maar bijvoorbeeld ook op Festival op ‘t Eiland en de Kunstnacht. Aanstaande evenementen op het NYMA terrein produceren we gezamenlijk.

Wanneer?

> Subcultuur vindt plaats op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) van 14:00 – 23:00 uur. 

> Het Zusje van Debbie vindt plaats op zaterdag 11 mei van 14:00 – 24:00 uur.

De opbouw vindt plaats vanaf zaterdag 4 mei en op dinsdag 14 mei is alles weer afgebouwd en opgeruimd. Alle woningen blijven uiteraard gewoon bereikbaar gedurende deze periode.

Wat betekent dit voor de buurtbewoners?
Op 9 en 11 mei zal er meer (voornamelijk) fietsverkeer naar het NYMA terrein komen. In overleg met de gemeente hebben wij het terrein zo geluidsarm mogelijk ingedeeld. Mocht je onverhoopt toch overlast ervaren? Neem dan direct even contact met ons op (appen mag ook) via het onderstaande nummer. In de aanloop naar de evenementen al vragen? Neem dan contact op via de mail.

Kom een dansje meedoen!
Uiteraard willen we u ook van harte uitnodigen een kijkje te komen nemen op een of beide dagen. Voor het Zusje van Debbie Festival op zaterdag bieden we graag een kortingscode. Via onderstaande ticketlink  krijgt u 10 euro korting ook een ticket voor Het Zusje van Debbie Festivals. Hierbij geldt op=op!

Ticketlink  Code: SUBZUS24 (vul deze code bij het afrekenen in!)

Bedankt voor je tijd en hopelijk tot 9 of 11 mei!

page18image2689264

Met vriendelijke groet,

De organisatie van Subcultuur & Het Zusje van Debbie 

Tel: 06 3958 5329

info@subcultuur.nl